page contents
Изгодни оферти за дрехи

За нас

АЙМЕКС ГРУП ЕООД 

е Семеен, притежавани и експлоатирани от 1991 г. насам , ние се гордеем с нашата работа и постоянно се стремим за безупречни резултати.

Ние сме специализирани в ремонт и покривни ремонти,
Това е мисия Покривни Дружеството постоянно да предоставим на нашите клиенти с топ ниво изработка и 100% удовлетвореност на клиента - подкрепени от нашата гаранция. Ние вярваме, че предоставянето на нашите клиенти с честни оценки и решения ще им позволи да направят информирано решение за ремонти на покривите  им. Ние също така се стремим да предоставим на нашите клиенти, услуги на конкурентна ставка.

 

Покривни компания АЙМЕКС ГРУП  индивидуален подход към всяка поръчка , както и на професионално ниво е пълно обслужване на изчислението , Нашата компания е специализирана в - ремонтирането на покриви : помощ при избора на покриви и покривни материали, в съотношение " цена - качество " професионални технически консултация за избора на покривни материали на основата на конфигурацията и наклона на покрива , покривна инсталация. Всички изчисления се предоставят от нашата фирма безплатно.

Фирвма за ремонт на покриви Пловди
Камара на стройтелите
Референции за покрив
Референции за покрив-2
Референции за покрив, от Брамак
Референции за покрив от Галбугарстрой
Грамота
Референции за покрив-3
Референции за покрив-4
Референции за покрив-5

Изгодни оферти за дрехи

Contact Us

   Тел...0886 316 147

  Тел...0893 44 92 93

   officepokrivi2000@yahoo.com

Follow Us

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
© 2016 - 2024 Всички права запазени